Cometti, ValeriaDurante, StefaniaGuimaraes, MarianaMesmain, MichèleArtar, Müge2023-02-232023-02-232023978-605-4448-50-0https://hdl.handle.net/20.500.12695/2032Bu el kitabının amacı, Slow Food eğitim manifestosunda ve politikasında ifade edilen ilkelerin gerçek hayata nasıl yansıtılabileceğini göstermek için Slow Food birliklerinin liderlerine ve eğitimcilerine pratik tavsiyeler sağlamaktır. Bunu mümkün kılmak için akıllarda yer edecek deneyimleri derledik ve iyi sonuçlar vereceğine inandığımız bazı öğretim yönetmleri ve teknikleri ile manifesto ilkelerinin anlatımını kolaylaştıran çevresel koşulları açıkladık. Etkinlik açıklamalarını yaparken her bir başlığın diğer konularla ilişkisini de belirten bu kılavuzun eğitim programları planlayan herkes için bir referans ve tartışma noktası olmasını diliyoruz. En başarılı Slow Food eğitim deneyimlerinin bu güncellenmiş haritası, bunları birbirleriyle karşılaştırma ve ilişkilendirme şansı da sunuyor.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessslow foodSlow Food Eğitimi El KitabiBookKapadokya Üniversitesi Yayınları: 59Gastronomi Serisi: 3152