Demir Özer, Ezgi2024-02-072024-02-072023https://hdl.handle.net/20.500.12695/2595BÖLÜM 1 OHMİK Isıtma Tekniğinin Gıda Teknolojisi İçerisindeki Yeri ve Geleceği / Ebru AYDIN, Erkan KARACABEY, Erdoğan KÜÇÜKÖNER, Gülcan ÖZKAN * BÖLÜM 2 Gıda Sanayinde Vurgulu Elektrik Alan Uygulamaları / Sencer BUZRUL * BÖLÜM 3 Gıda Analizinde FTIR Spektroskopisinin Kullanımı / Hande BALTACIOĞLU, Katibe Sinem CORUK, Gözde DOĞANAY * BÖLÜM 4 Gıda Kalite Belirlemede Elektronik Burunlar ve Makine Öğrenmesi / Mehmet YETİŞEN, Emre YAVUZER, Hasan USLU * BÖLÜM 5 Balığın Tazelik Kalite Özelliklerini Değerlendirmede Bazı Yeni Teknikler / Büşra Nur GÜNDOĞAN, Eda ALAGÖZ, Cemalettin SARIÇOBAN * BÖLÜM 6 Deniz Ürünleri İşleme Teknolojisinde Yenilikçi Eğilimler / Eda ALAGÖZ, Büşra Nur GÜNDOĞAN, Cemalettin SARIÇOBAN * BÖLÜM 7 Et ve Et Ürünlerinde Ultrases Teknolojisi / Ganime Beyzanur VAR, Cem Okan ÖZER * BÖLÜM 8 Gıda Tasarımında Üç Boyutlu (3D) Baskı Uygulamaları / Ezgi DEMİR ÖZER * BÖLÜM 9 Et Endüstrisine Güncel Alternatifler: Et Analogları ve Yapay Et / Ali Samet BABAOĞLU, Kübra ÜNAL * BÖLÜM 10 Modifiye Bitkisel Protein İzolatlarının Üretimi / Hümeyra ÇETİN BABAOĞLU * BÖLÜM 11 Yeni Nesil Probiyotiklerin Üretim ve Uygulamalarında Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yolları / Talha DEMİRCİ * BÖLÜM 12 Bazı Geleneksel Türk Fermente Ürünleri ve Yenilikçi Yaklaşımlar / Mehmet YETİŞEN, Hasan TANGÜLER * BÖLÜM 13 Nanoteknolojinin Gıda Ürünleri Üzerindeki Katkısı / Mehmet YETİŞEN, Cem BALTACIOĞLU, Hasan USLUtrinfo:eu-repo/semantics/closedAccess[Keywords Not Available]Gıda Tasarımında Üç Boyutlu (3D) Baskı UygulamalarıBook Chapter141155