Search
Now showing items 1-3 of 3
Turizm Sektöründeki Krizin Kapadokya'da Ekseninde Yönetimi
(Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 2016)
11. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı Sonuç Raporu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri İçin Et Bilimi ve İşleme Tekniklerine Giriş
(TEY Türk Eğitim yayınları, 2022)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri için Et Bilimi ve İşleme Tekniklerine Giriş isimli bu kitap Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları programları göz önünde bulundurularak yemek hizmeti ve konaklama endüstrisindeki ...
TOUR OPERATING BUSINESS
(Istanbul University Press, 2021)
Tourist product is composed of an amalgam of services and products that are brought together to create an overall tourist experience. This multi-service product, by definition, includes a trip away and an overnight at the ...